MEDIERÅDGIVNING OG PLANLÆGNING AF DIN MARKEDSFØRING

Et god bundlinje begynder med solid planlægning. Isa Publishing har stor erfaring i at rådgive om det rette miks af annoncer og advertorials til landsdækkende og regionale medier. Vi kan indgå i alle faser og give dig professionel rådgivning om alt fra enkeltstående annoncer til årsaftaler med forskellige medier. Kort fortalt er vi specialister i at tilrettelægge og eksekvere en professionel kampagne på rette tid i det helt rigtige medie.

Isa Publishing er med dig gennem hele opgaven. Vores mediekonsulenter er topambitiøse og på tæerne for at give kunderne de bedste aftaler. Den bedste anbefaling er tilfredse kunder, og den filosofi udlever vi hver eneste dag.

EN ADVERTORIAL PUSTER LIV I DIT BUDSKAB

En advertorial er ofte en langt mere effektfuld måde at komme ud med et budskab på end via en traditionel annonce. Advertorial er en sammenskrivning af ordene ADVERTISING (annoncering) og EDITORIAL (artikel) – altså en metode til at bringe information ud til modtageren på en mere indbydende måde end de korte budskaber, som en annonce traditionelt består af. ISA Publishing hjælper med at definere indholdet i din advertorial og har fast tilknyttede journalister, der bringer dit budskab til live.

MARKETINGSTRATEGI

Vi hjælper dig til en veltilrettelagt kampagne og udfører gerne målgruppeanalyse, så du kan lægge den rigtige marketingstrategi og få fuldt udbytte af dit engagement med ISA Publishing.