INSPIRATION TIL SHOPPING OG OPLEVELSER I NORDTYSKLAND

Hallo Nabo hylder naboskabet og skildrer levende de muligheder, der ligger for danske fødder, når de krydser den tyske grænse. Magasinet er udviklet til de læsere, der elsker at shoppe – og tager det som en oplevelse. Med inspirerende redaktionelle artikler leverer magasinet en værdifuld platform til kommercielle partnere, der har et budskab til købestærke danskere.

Hver udgivelse har stort fokus på gode læseoplevelser, og værdifuld information, der tilsammen giver en høj gemmeværdi.

BLIV EN DEL AF ET STÆRKT MAGASIN

Hallo Nabo giver annoncører og samarbejdspartnere mulighed for at blive en del af det relevante indhold for læsere i Danmark, der gerne vil inspireres til shopping, oplevelser og service i særklasse.

Målgruppen er voksne købestærke danskere, der lever et aktivt liv med job og fornøjelser. Hallo Nabo bygger bro mellem danske forbrugere og det tyske marked med et varieret redaktionelt indhold af guides, reportager, billeder og baggrund sammenholdt med dit budskab. Isa Publishing leverer gerne en opsigtsvækkende annonce eller skriver dit budskab ind i en kommerciel ramme – en advertorial.

  • ADVERTORIAL
    en artikel, hvor du bestemmer indholdet. Fokus på netop den vinkel, du ønsker at dele med læserne.
  • ANNONCE
    en grafisk fremstilling, der giver fuld opmærksomhed til din virksomheds budskaber.

MÅLGRUPPE / ANALYSE

  • 47 % af alle danskere har inden for det seneste år købt varer ved grænsehandel
  • Ca. hver syvende handler ind ved grænsen med det formål, at købe billige fødevarer
  • 63 pct. fra region Syddanmark har grænsehandlet inden for det seneste år. Dermed lægger de næsten 2,3 mia. kroner i den tyske detailhandel

HALLO NABO ER KLASSISK MAGASININDHOLD MED EN TYSK VINKEL PÅ SHOPPING, LIVSSTIL, MODE, FERIE, KULTUR OG SERVICE

UDGIVELSEN UDKOMMER PÅ MAGASIN GLITTER PAPIR OG LIGGER SOM ET NATURLIGT INDSTIK I JYLLANDS-POSTEN

HVAD BETYDER DET FOR DIG: Din annonce bliver set af 217.000 købestærke og kvalitetsbevidste læsere i Jyllands posten med 150 år på banen med troværdig kvalitetsjournalistik, samt adgang til 1.200.000 månedlig online brugere via Jyllandspostens e-avisen

ERFARNE TYSKE OG DANSKE MAGASINJOURNALISTER

Planlægning af hver udgivelse sker med udgangspunkt i den kommende sæsons muligheder og aktuelle aktiviteter. Hallo Nabo sammensætter et inspirerende indhold sammen med erfarne tyske og danske magasinjournalister, der ved, hvor de gode fortællinger gemmer sig, og hvad der skal til for at begejstre en kræsen forbruger. Artiklerne spænder vidt over guides til aktive naturoplevelser, kulturkalender og anderledes oplevelser i storbyerne til muligheder for at få sundhedsbehandlinger i Tyskland og konkrete anvisninger til store besparelser på mærkevarer og sevices.