HALLO NABO

INSPIRATION TIL SHOPPING OG OPLEVELSER I NORDTYSKLAND

Hallo Nabo hylder naboskabet og skildrer levende de muligheder, der ligger for danske fødder, når de krydser den tyske grænse. Magasinet er udviklet til de læsere, der elsker at shoppe – og tager det som en oplevelse. Med inspirerende redaktionelle artikler leverer magasinet en værdifuld platform til kommercielle partnere, der har et budskab til købestærke danskere.

Hver udgivelse har stort fokus på gode læseoplevelser, og værdifuld information, der tilsammen giver en høj gemmeværdi.

Hallo nabo er klassisk magasinindhold med en tysk vinkel på:
shopping – livsstil – mode – ferie – kultur – service

CPH SKYLINE

BYENS LIV I ET LÆKKERT FORMAT

CPH Skyline inspirer og guider dig gennem København – til oplevelser, shopping og livet, som det former sig i de små kvarterer og på de store scener. Magasinet henter input fra skønheds- og livsstilseksperter og samler guldkorn i interviews med nogle af tidens ikoner inden for kunst, kultur og design. Glæd dig til et magasin af høj klasse.

DET GODE SENIORLIV

INSPIRATION TIL DET GODE SENIORLIV

Seniorliv udkommer med Berlingske og er et magasin for seniorer, der ikke har tænkt sig at nøjes med at slå tiden ihjel. Seniorliv indeholder redaktionelle artikler og kommercielt indhold, der har til fælles at dyrke det gode seniorliv, uanset om det drejer sig om aktiviteter derhjemme eller ude i verden. Magasinet er pakket med inspiration til, hvordan man forsøder tilværelsen for sig selv og for sine nærmeste.

TENDENS BOLIG

INDRETNING MED STIL

I Tendens Bolig er der højt til loftet. Magasinet er mixet med de nyeste trends inden for indretning og boliglivsstil. Her møder du både designere, indretningsarkitekter og inspiration til dit næste boligprojekt.

SUNDHED OG HELSE

TRÆN DIG SUND OG GLAD

Der er ingen løftede pegefingre i tillægget Sundhed og helse, men tværtimod masser af humør. Sundhed og helse handler i lige høj grad om fysisk og psykisk velvære, og magasinet er konstant på tæerne for at give læseren inspiration og motivation til at forblive sund og glad.

GASTRONOMI

TRÆN DIG SUND OG GLAD

Gastronomi er tillægget til dig, der drages mod køkkenet, uanset hvor du er. Dette magasin sætter gaflen i nogle af tidens kokkenavne, der har formået at sætte en gastronomisk dagsorden. Her vil du møde mad med holdninger, få lækre opskrifter og inspiration til at overraske dig selv og din familie med nyt på tallerkenen.

FREMTIDENS ARBEJDSPLADS

FREMTIDENS ARBEJDSPLADS ER HER

Det er nye it-løsninger, indretning, møbler og miljø. Den digitale udvikling er med os, og der popper hele tiden nye teknologi op, der gør arbejdsdagen mere effektiv og medarbejderne mere tilfredse. Fremtidens arbejdsplads er et tillæg, der samler viden og information om nye og kommende løsninger.

LUXUS I HVERDAGEN

LEV LIVET PÅ EN HVERDAG

Med magasinet Luxus i hverdagen får læseren konkrete anbefalinger til en mere luksuriøs følelse. Opgradér hverdagsrutinerne til mere velvære og omgiv dig med smukke ting. Luk designermøbler og –udstyr ind og oplev glæden brede sig.

KÆLEDYR

FORKÆL DIN BEDSTE VEN

Magasinet Kæledyr er til alle os, der er vilde med dyr. Vi giver gode råd til nye kæledyrsejere, og vi trækker på eksperter, der kan give selv erfarne dyreejere ny viden og inspiration. I dette magasin beskriver vi også udstyr, gear, legetøj og beklædning, der giver dyr og ejer en sjovere og nemmere hverdag.

ANTI-AGING

FORSKØNNENDE BEHANDLINGER MED OPERATION ELLER NÅL

Inspirationsguiden Anti-Aging giver læseren forudsætninger for at tage stilling til det hav af muligheder, der findes, for at rette op på skavanker, stramme huden op eller forskønne udseendet med operation eller nål. Anti-Aging behandler emner inden for alle dele af kosmetiske behandlinger, og læseren får bred indføring i, hvad der kan lade sig gøre i denne branche – og hvilke resultater, man kan forvente.